Изоставен товарен кораб, пълен с автомобили, някои от които с начална

...
Изоставен товарен кораб, пълен с автомобили, някои от които с начална
Коментари Харесай

Товарен кораб с луксозни автомобили се носи из Атлантическия океан

Изоставен товарен транспортен съд, цялостен с коли, някои от които с начална цена от 100 хиляди $, се носи из Атлантическия океан, след като пожар на борда принуди екипажа да избяга, предава Си Ен Ен. 

Корабът Felicity Ace, превозващ коли, в това число Porsche и Volkswagen, от Емден, Германия, до Дейвисвил, Роуд Айлънд, се възпламени в спяда югозападно от португалските Азорски острови. След като пожарът избухва в товарния трюм, се разпространява и принуждава всички 22 членове на екипажа да изоставен кораба. Очаквало се е Felicity Ace да дойде в Дейвисвил, Роуд айлънд, сутринта на 23 февруари. 

Автомобилният колос Porsche удостовери пред Си Ен Ен, че редица автомобили на компанията са били на борда на кораба.
" Въпреки че към момента е прекомерно рано да се удостовери случилото се и идващите стъпки, ние – дружно с нашите сътрудници от Porsche AG – поддържаме нашите клиенти за намиране на излаз от обстановката ", каза Ангъс Фитън, вицепрезидент в Porsche Cars North America. На борда на горящия транспортен съд има и Porsche Boxster Spyder, което е с начална цена от 100 хиляди $. Volkswagen също заяви за клиенти, които чакат коли, превозвани от горящия товарен транспортен съд.

Felicity Ace може да транспортира над 17 000 метрични тона товар, написа " Асошиейтед прес ". Португалският флот заяви, че пожарът към момента не е потушен и океански патрулен транспортен съд остава на място, с цел да следи Felicity Ace. Няма даннни за замърсяване на водата поради пожара.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР